Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :
Acasa / CURIOZITĂȚI / Imagini în premieră!!! Un fotograf a avut dreptul să privească și să fotografieze rezerva de aur a Rusiei

Imagini în premieră!!! Un fotograf a avut dreptul să privească și să fotografieze rezerva de aur a Rusiei

/
/
/

Fotoreporterul Vladimir Velengurinym a reușit să surprindă câteva imagini din depozitul băncii centrale. Accesul în interior este strict interzis dar pentru „KP”, Banca Centrală a făcut o excepție. 

După ședința foto reporterul a declarat că interiorul seamănă mai degrabă cu buncărul din desenele animate cu rățoiul McDuck.Volumul aurului din rezervele internaționale ale Băncii Centrale depășește acum peste 1800 de tone. Potrivit acestui indicator, Rusia este pe locul șase în lume. Acum 10 ani ponderea aurului în rezervele internaționale a fost de 3%. Dar, în ultimii ani, Banca Centrală a crescut în mod activ rezervele sale – acum cota a crescut la 17%.

#1

#2#3

#4

Rezerva de aur este airbag-ul țării. În cazul unei situații de criză sau al unui deficit de rezerve valutare, aurul poate fi întotdeauna vândut sau lăsat ca garanție. Este încă în cerere pe piețele mondiale.

#5

#6

#7

Aurul a jucat rolul monedei mondiale universale. Cu ajutorul lui, a avut loc comerțul mondial. În plus, cantitatea de aur din rezervele țării a determinat valoarea monedei naționale. Fiecare denominație a fost inițial prevăzută cu o cantitate din acest metal.#8

Acum însă valoarea aurului este mai mică decât în trecut. Dolarul joacă un rol major în compensarea mondială.
Cu toate acestea, aurul este încă folosit ca instrument de protecție. Într-o criză, îl puteți vinde și puteți obține bani pentru aceasta.

#9

Desigur, aceasta nu este întreaga rezerva de aur a Rusiei. Fotografiile au fost realizate doar intr-o singură clădire.

Dacă ți-a plăcut acest articol, nu uita să dai Like paginii noastre de Facebook si să-l Distribui mai departe!

Facebook Comments
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+