Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :
Acasa / CURIOZITĂȚI / Li s-a făcut pielea de găină, când au văzut pe cine ducea această cățelușă… Iar ceea ce a urmat i-a uimit și mai mult!

Li s-a făcut pielea de găină, când au văzut pe cine ducea această cățelușă… Iar ceea ce a urmat i-a uimit și mai mult!

/
/
/

În orașul brazilian Campinas, situat în statul Sao Paulo, a avut loc o istorie foarte emoționantă. Acest caz provoacă sentimente duale. Dintr-o parte, cele întâmplate te obligă să te cutremuri din cauza cruzimii neomenești a unei mame necunoscute. Iar pe de altă parte, te determină să admiri blândețea și înțelepciunea unei maidaneze obișnuite!

Într-un cartier destul de sărac din Campinas viața își urma cursul firesc. Însă brusc priveliștea obișnuită a fost stricată de o cățelușă roșcată. Ea a ieșit de după tomberoanele cu gunoi, ducând în gură… un copil nou-născut!

Era vizibil că copilul abia a apărut pe lume. Nici măcar ombilicul nu i se tăiase! Pur și simplu nu pot înțelege cum mama lui a putut să-l arunce la gunoi.Era vizibil că copilul abia a apărut pe lume. Nici măcar ombilicul nu i se tăiase! Pur și simplu nu pot înțelege cum mama lui a putut să-l arunce la gunoi…

Ținând copilul în gură, cățelușa s-a îndreptat spre cea mai apropiată casă. Femeia, care a văzut această imagine, a fost șocată. Însă ea și-a învins spaima inițială și s-a grăbit să ajute copilul. Incredibil, dar fetița era vie! Iar cățelușa a transportat-o cu multă grijă, fără să o rănească.

Copilul a fost dus îndată la spital, unde i-a fost oferit ajutorul necesar. Medicii au spus că fetița este sănătoasă și că viața ei nu mai este în pericol.

Poliția încearcă să o găsească pe mama biologică a copilului, care a săvârșit această faptă inumană. Și totodată cățelușa, care a salvat copilul, a devenit o adevărată celebritate în cartierul său. Localnicii o numesc Angela și spun că în chipul ei a coborât un Înger pe pământ.Mulți au vrut să adopte maidaneza. Însă ea rămâne devotată firii sale libere. Oricum natura ei vagabondă se manifestă din plin. În ciuda faptului că este hrănită de toți vecinii, patrupeda continuă să cerceteze cu regularitate gropile de gunoi din împrejurimi. Sau poate ea doar verifică dacă cineva mai are nevoie de ajutorul ei?

Dacă ți-a plăcut acest articol, nu uita să dai Like paginii noastre de Facebook si să-l Distribui mai departe!

Facebook Comments
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+