Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :
Acasa / MONDEN / Fosta iubită a lui Andi Moisescu este o milionară celebră

Fosta iubită a lui Andi Moisescu este o milionară celebră

/
/
/
116 Vizualizari

De mai bine de 14 ani, Andi Moisescu formează un cuplu solid cu frumoasa Olivia Steer. Însă, înainte de a o cunoaște pe Olivia, Andi a avut o relație de cinci ani cu o femeie care, acum, este milionară în euro.

Mirela Bucoviceanu și Andi Moisescu au devenit un cuplu de Ziua Îndrăgostiților, pe 14 februarie 1998, după ce, așa cum mărturisea Andi într-un interviu, a curatat-o asiduu timp de trei ani. După aproape cinci ani de când erau împreună, prezentatorul de la ApropoTV spera că vor continua încă alți cinci fericiți alături de Mirela.

“M-am gândit că tot se împlinește “un mandat” de când suntem împreună și aș vrea să fiu reales și pentru următorul mandat”. Într-un interviu din acea perioada, vedeta PRO TV dezvăluia: “Când am început relația cu Mirela, am făcut-o fiindcă eram foarte atras de ea. Și sunt în continuare – fiindcă la mine asta contează foarte mult într-o relație. E foarte important pentru mine să fiu foarte atras și fizic de o femeie că să existe o relație. Și, în cazul nostru, atracția există. A existat din plin, din prima clipă, și mai există și azi”.Însă lucrurile nu au stat tocmai așa cum plănuise și, la puțin timp după aceste declarații, Andi Moisescu și Mirela Bucovicean s-au despărțit. La scurt timp, în 2004, Moisescu s-a căsătorit cu Olivia Steer, colegă de la PRO TV, în timp ce Mirela Bucovicean s-a dedicat sută la sută carierei. În martie 2013, Mirela a fost inclusă de revista Business Magazin în “Top 200 – Cele mai puternice femei din business”, prezentând-o astfel pe fosta iubită a lui Moisescu, care a ajuns milionară în euro.

Mirela Bucovicean a renunțat, la 33 de ani, la cariera de succes pe care o avea în domeniul imobiliar și și-a transformat pasiunea pentru modă într- afacere de succes. Mirela a pus bazele unui magazin on-line care vinde exclusiv îmbrăcăminte și accesorii semnate de către designeri români, sloganul său fiind: “Proudly powered by Romanian designers”.

Dacă ți-a plăcut acest articol, dă-ne un like la pagina de Facebook si un share!

Facebook Comments
loading...
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+