Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :
Acasa / CURIOZITĂȚI / Să vedem cine distribuie! 15 sculpturi faimoase care sfidează legile fizicii – GALERIE FOTO

Să vedem cine distribuie! 15 sculpturi faimoase care sfidează legile fizicii – GALERIE FOTO

/
/
/

Astăzi cu ajutorul internetului putem descoperi sculpturi impresionante din întreaga lume. Creatorii lor pur și simplu au sfidat legile fizicii și astfel si-au creat un nume în lumea artei plastice. Va invităm acum să descoperiti o galerie foto cu sculpturi de-a dreptul uimitoare. Vizionare placută!

#1 Wonderland, Canada

Cea mai tare lucru despre această statuie este să fii înăuntru ei! În afara, acesta este un cadru de sârmă de 12 metri sub forma unui cap, din interior în schimb – o lume întreagă, inventată de sculptorul spaniol Jaime Plens.#2 Sculptura lui Nicolas Lavarenn din satul francez Mougins

Sculptorul Nicolas Lavarenn a devenit celebru grație statuietelor umane amplasate în cele mai neașteptate locuri.

#3 Karma, SUA

Opera sculptorului coreean Do-Ho Su aprinde imediat imaginația. Înălțimea statuii este de numai 7 metri, dar pare că este infinită.

#4 Cina cea de taină, ​​SUA

Sculptura lui Albert Shukalsky din orașul Riolita este o reinterpretare a frescei lui Leonardo da Vinci. Figurile arată foarte misterios noaptea, când sunt iluminate din interior.

#5 Diamonds, Australia

Fotografia nu este inversă. Maestrul Neil Dawson din Noua Zeelandă creează sculpturi pe care nu le poți trece cu vederea. De fiecare dată încerci să afli cum pot să plutească astfel de obiecte în aer. Efectul este creat cu ajutorul unor cabluri abia vizibile.

#6 Balanța, Dubai

Miracolul din bronz este dincolo de legile fizicii. Sculpturile comandantului polonez Jerzy Kendzer nu se răstoarnă sub influența propriei greutăți și nici în fața rafalelor de vânt – o enigmă aproape toată lumea.#7 Violonistul, Olanda

Pentru instalarea sculpturii din Amsterdam constructorii nu au ezitat și au rupt podeaua din marmură. Cine este autorul creației ? Este o adevărată intrigă sau cel puțin municipalitate își ridică umărul și preferă să-l „ignore”.

#8 Porsche, Marea Britanie

Jerry Judah creează sculpturile sale incredibile din mașini, care par să se grăbească într-un spațiu nesfârșit. În cadrul Festivalului anual de viteză din Goodwood, el a reușit să lucreze cu cele mai renumite branduri din lumea automobilelor.

#9 Declinul și ascensiunea, Australia

Scara pe cerul lui David McCracken, instalată în Sydney, are secretul ei. Fiecare pas succesiv este mai mic decât cel precedent. Prin urmare, când te uiți la el, se pare că este infinit.

#10 Inevitabilitatea timpului

Artistul și sculptorul grec Adam Martinakis creează sculpturi digitale în genul artei virtuale futuriste. Le puteți vedea numai pe Internet sau printuri.

#11 Gravitația pentru un elefant 

Sculptura-călător a lui Daniel Freeman a avut timp să viziteze chiar și Castelul Fontainebleau de la Paris.

#12 Runner, Grecia

Statuia poate fi văzută în Atena. Privită din orice punct ai impresia că este în mișcare. Costas Varotsos a creat această figură grandioasă din nenumăratele bucăți de sticlă verde închis.#13 Sculpturi subacvatice, Mexic

Toate parcurile subacvatice din diferite părți ale lumii au meritul sculptorului Jason Taylor.

#14 Ali și Nino, Georgia

Crearea sculpturii dinamice a lui Tamara Kvesitadze a fost inspirată dintr-o poveste de dragoste. Personajele sunt în mișcare constantă – mai întâi una către celaltă, fuzionând într-o singură unitate iar apoi sunt divergente de o separare inevitabilă.

#15 Coloana Infinitului, România

Coloana Infinită sau Coloana fără sfârșit este o sculptură a artistului român Constantin Brâncuși, parte a trilogiei Ansamblului Monumental din Târgu Jiu, compus din Coloana Infinită, Poarta sărutului și Masa tăcerii concepute și executate de acesta. Inaugurată la 27 octombrie 1938, coloana are o înălțime de 29,35 metri și este compusă din 16 module octaedrice suprapuse, respectiv având la extremitățile inferioară și superioară câte o jumătate de modul. Modulele erau numite „mărgele” de către autorul lor, Brâncuși.

Dacă ți-a plăcut acest articol, nu uita să dai Like paginii noastre de Facebook si să-l Distribui mai departe!

Facebook Comments
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+