Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :
Acasa / AUTOEDUCARE / 7 moduri de a cumpăra un bilet de avion la prețul unui bilet la film

7 moduri de a cumpăra un bilet de avion la prețul unui bilet la film

/
/
/

Dacă un bilet de avion ajunge să coste 5 euro, pare ceva desprins dintr-o realitate paralelă nu ? Dar nu este deloc așa dacă stăpânești niște secrete ale căutării online.

Editorii UTI24 au adunat tot felul de modalități pentru a găsi cea mai ieftină opțiune pentru zborul dumneavoastră.1. Căutați zboruri nu mai devreme și nu mai târziu de 1,5-2 luni înainte de călătoria propusă.
Achiziționați bilete de la mijlocul lunii ianuarie până la începutul lunii martie (cu excepția sărbătorilor).

2. Încercați să cumpărați bilete în zilele de marți în intervalul orar 14:00 la 16:00. În zilele de marți și miercuri (după-amiaza), sunt cele mai mici prețuri pentru zboruri.

3. Dacă plănuiți să plecați doar pentru un weekend, vă recomandăm să cumpărați bilete vineri seara sau sâmbătă dimineață. Orice sistem de calcul al prețurilor nu este gândit perfect și uneori pe ultima sută de metri dă rezultate în favoarea călătorilor. Cel mai adesea acest lucru se întâmplă pe rutele complexe dar și pe cele cu opțiuni simple.

Secretflying.com – publică zilnic o selecție de astfel de erori. Pentru a fi întotdeauna informat, este mai bine să vă abonați la pagina lor de Facebook și să urmăriți postările de pe Twitter.

Holidaypirates.com – oferă notificări pentru zborurile de vacanță și în weekend, precum și pentru un anumit aeroport de plecare.

4. După rezervarea biletelor de avion, verificați imediat în dimineața următoare – de multe ori după ce motorul de căutare își resetează filtrele vă poate oferi o soluție mai ieftină. În acest caz, puteți schimba o rezervare plătită în prima zi cu una mult mai ieftină în a doua zi și făra penalități. Depinde de compania de transport și de platforma de rezervare. De exemplu serviciul yapta.com urmărește prețurile pentru un anumit zbor și vă va ajută în caz de înlocuire.5. Căutați promoții și nu vă rezumați doar la primele rezultate din Google !!! Una dintre cele populare companii aeriene cu buget european este Ryanair. Nu cu mult timp în urmă, ea a declarat că zborurile sale ar putea deveni libere până în 2020. Dacă vă întrebați cum e posibil să zburați gratis vă anunțăm că se poate. Pe tot parcursul zborului ve-ți beneficia de un ecran pe care vor rula reclame sau ve-ți completa diverse chestionare de statistică pentru operatorul de zbor.

6. Evitați orașele populare. Dacă doriți cu adevărat să mergeți la Paris, nu zburați pe aeroporturile centrale, selectați Champagne-Ardenne sau Vatry. Prețurile pentru aceste aeroporturi sunt semnificativ mai mici.

7. Utilizați zboruri cu escală. Dacă aveți nevoie să ajungeți în Istanbul, nu cumpărați imediat un bilet București – Istanbul. Uneori, zborul București – Chișinău cu transfer în Istanbul poate fi mult mai ieftin decât un zbor direct.

Mai jos aveți o listă cu cele mai populare motoare de bilete online:

matrix.itasoftware.com
kayak.com
whichbudget.com
expedia.com
momondo.com
jetradar.com
cheapoair.com
kiwi.com
orbitz.com

Dacă ți-a plăcut acest articol, nu uita să dai Like paginii noastre de Facebook si să-l Distribui mai departe!

Facebook Comments
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+