Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :
Acasa / AUTOEDUCARE / Dr. John Yiamouyiannis: “Fluorul provoacă mai multe cancere decât orice altă substanţă”

Dr. John Yiamouyiannis: “Fluorul provoacă mai multe cancere decât orice altă substanţă”

/
/
/

Deşi majoritatea populaţiei consideră că fluorura este o substanţă naturală, aceasta este de fapt un produs secundar al industriei aluminiului şi al industriei nucleare a gazului fluorurat. Fluorul este un cancerigen demonstrat, având principala întrebuinţare de a otrăvi rozătoarele şi gândacii în acţiunile de exterminare.

Potrivit dr. John Yiamouyiannis, fluorura este o otravă într-atât de puternică încât să poată ucide un copil de 5 kg cu o singură doză de doar 0,3 mg, iar un adult de 50 de kg, cu o doză de 1,5 mg.

Contrar miturilor populare, fluorura nu protejează de fapt smalţul dentar! Mai multe studii au descoperit că fluorura provoacă de fapt fluoroză dentară, defecte congenitale, leziuni cerebrale şi osteoporoză.

Acum câţiva ani, două întâmplări din India au arătat că adăugarea fluorului la apă poate provoca handicapuri grave la copii. Jumătate din populaţia satului Gaudiyan din India are deformaţii osoase, probleme dobândite în urmă consumului de apă fluorurată. Toţi copiii care beau această apă suferă deformaţii grave!Potrivit neurologului Amit Shukla, motivul din spatele acestor deficienţe şi deformări constă în faptul că excesul de fluor din apa potabilă inhibă absorbţia calciului biodisponibil în organism.

Un document intitulat „Dovezi privind carcinogenitatea fluorurilor şi a sărurilor lor” a fost publicat recent în Oficiul de evaluare a riscului pentru sănătatea mediului (OEHHA) din cadrul Agenţiei pentru Protecţia Mediului din California, cu scopul de a atrage atenţia asupra numeroaselor probleme de sănătate cauzate de ingestia fluorului.

Aşa cum indică raportul OEHHA, „există dovezi clare că fluorura se absoarbe în oase şi stimulează diviziunea celulară a osteoblastelor [celule osoase]”, ceea ce întăreşte ideea că fluorul este o posibilă cauză a cancerului osos. De asemenea, raportul observă că fluorura induce „schimbări genetice care duc la activităţi maligne şi un răspuns imunitar exacerbat, ceea ce creşte riscul de apariţie a osteosarcoamelor”. Mai multe studii efectuate de-a lungul anilor corelează expunerea la fluor cu cancerul de tiroidă şi alte tipuri de cancere

Numeroase studii efectuate de dr. Dean Burk, fostul şef al Secţiei de citochemie a Institutului Naţional de Cancer din SUA, au corelat expunerea la fluor cu apariţia cancerului. Una dintre cercetările sale, care datează din 1977, a concluzionat că ingestia de fluoruri a contribuit la dezvoltarea de tumori foliculare tiroidiene la şoareci. Dr. Burk a mai constatat că fluorul este de fapt cel mai prolific cancerigen la om! De ce se folosește în continuare pe scară largă, asta noi, oamenii simpli nu avem cum să știm! Am fost, suntem și vom fi în continuare niște cobai!

Toate aceste chestii, precum poluarea alimentaţiei omului de rând cu tot felul de substanţe chimice ( clor, iod, fluor etc) care îi distrug creierul fac parte din planurile masonilor şi celor care conduc lumea din umbră, pentru a putea să obţină un control total al tuturor oamenilor – oameni care să fie doar nişte oi, sclavi muncitor moderni care să nu gândească prea mult, să nu se răscoale vreodată şi să nu comenteze niciodată nimic, ci doar să muncească. Ceea ce deja se întâmplă. Citiţi materialul următor:Substanţa care scade nivelul coeficientului de inteligenţă (adăugată în apă, lapte şi sare) 

Fluorul este promovat ca o substanţă chimică “terapeutică” necesară pentru prevenirea cariilor, însă, această substanţă reduce coeficientul de inteligenţă, calcifiază glanda pineală şi afectează fertilitatea, pe lângă alte efecte adverse pentru sănătate. Nu există nicio îndoială că fluorul scade nivelul coeficientului de inteligenţă, din moment ce rezultatele sunt obţinute în urma cercetării epidemiologice de înaltă calitate.

Controlul populatiei umane prin efecte FLUOR, distrugerea mentala a omului, manipulare control, substante toxice in alimente, medicamente, pasta de dinti, apa, lapte, sare, pericole fluorizarea apei fluor.

Spre exemplu, să luăm în considerare concluziile oamenilor de ştiinţă, publicate în 2008, în urma unei cercetări al cărei obiectiv a fost acela de a analiza dacă, în ultimii 20 de ani, expunerea la fluor a crescut riscul, pentru copiii din China, de a avea un IQ redus:

“Copiii care locuiesc într-o zonă cu un grad mare de expunere la fluor au de cinci ori mai multe şanse de a avea un IQ redus, spre deosebire de cei care trăiesc într-o zonă cu un nivel redus al fluorului.” Alte detalii în continuare:

Dar toxicitatea fluorului nu este specifică doar pentru un singur tip de ţesut, ca de exemplu cel neurologic, ci se extinde de-a lungul întregului organism uman şi a fost asociată cu cel puţin 30 de probleme de sănătate diferite, de la calcifierea ţesuturilor moi şi a glandelor endocrine şi până la hipotiroidism.

După câte se pare, agenţiile de reglementare şi operatorii industriali care se folosesc de această substanţă consideră că efectele fluorului de reducere a coeficientului de inteligenţă reprezintă un preţ mult prea mic pentru a avea dinţi “mai sănătoşi” şi mai “atrăgători” (chiar dacă expunerea la fluor duce la fluoroză, o pătare ireversibilă a danturii, adesea o îngălbenire a smalţului dinţilor).

În spatele propagandei care a transformat un poluant industrial într-un aditiv “terapeutic” – adăugat în apă, sare, lapte, pastă de dinţi – stă ascunsă o problemă de sănătate şi mai serioasă: infertilitatea şi proprietăţile avortive ale fluorului.În 1994, un studiu a descoperit că expunerea la concentraţiile mari de fluor din apa potabilă este asociată cu o rată redusă a natalităţii. Cercetătorii au revizuit literatura biomedicală privind toxicitatea fluorului şi au descoperit un nivel redus al fertilităţii la majoritatea speciilor de animale studiate. De aici, a apărut întrebarea: fluorul afectează şi rata natalităţii umane?

“O bază de date americană a sistemelor de apă potabilă a fost utilizată pentru a identifica indicii regiunilor care au înregistrat niveluri ale fluorului de cel puţin 3ppm. Aceste zone erau grupate în 30 de regiuni, întinse de-a lungul a 9 state. Pentru fiecare ţinut, au fost definite două categorii diferite de expunere, iar rata anuală a fertilităţii totale (RFT) pentru femeile din categoria de vârstă 10-49 de ani a fost calculată pentru perioada 1970-1988. În cele mai multe regiuni, s-a confirmat asocierea între o RFT redusă şi nivelurile ridicate de fluor. “

Un alt studiu, publicat în 1995, a descoperit că în rândul muncitorilor din fabrici, expunerea la compuşii de fluor era asociată cu un risc crescut de avort spontan:

“Riscul de avort spontan (AVS) a fost calculat în asociere cu agenţii fizici şi chimici, în cadrul unui studiu al angajaţilor a 14 companii producătoare de semiconductori: după analiza a peste 6000 de angajaţi, 506 lucrători actuali şi 385 de foşti angajaţi prezentau acest risc.

Două grupuri de substanţe chimice au reprezentat 45% din excesul de risc de AVS în rândul muncitorilor din camerele de fabricare: solvenţi fotorezistenţi, inclusiv eter de glicol, şi compuşi de fluor utilizaţi în gravură. Femeile expuse la niveluri ridicate din ambii agenţi aveau un risc mai mare de a suferi un avort spontan.”

Efectul? Din perspectiva manipulării unui număr mare de organisme umane, miliarde dintre ele dependente de resurse limitate, “efectele secundare”, cum ar fi contracepţia şi infertilitatea asociată cu utilizarea substanţelor chimice precum fluorul, ar putea fi considerate efecte colaterale benefice. Un alt efect secundar “convenabil” este amorţeala mentală şi calcifierea glandei pineale, ceea ce face ca populaţia expusă la această substanţă să fie mult mai docilă şi mai uşor de controlat şi manipulat.

În mod interesant, medicamentele “antidepresive”, cum ar fi Prozac, conţin fluor, de aici provenind şi numele său chimic de fluoxetină. Cei care au experimentat efectele acestui medicament, ştiu că te poate rupe de realitate sau pur şi simplu îţi poate anestezia emoţiile şi sentimentele.

Realitatea este aceea că un sistem guvernamental, medical, industrial şi internaţional sprijină fluorizarea apei şi a alimentelor, şi va fi nevoie de mulţi ani de muncă pentru a reduce expunerea continuă la compuşii pe bază de fluor.

Până atunci avem două drumuri clare pentru reducerea daunelor:

1. Reducerea nivelului de expunere;

2. Consumarea unei alimentaţii bogate în compuşi care diminuează nivelul de toxicitate a fluorului.

Există o serie de compuşi naturali al căror efect, confirmat din punct de vedere experimental, este reducerea toxicităţii fluorului (unele condimente, vitamine, substanţe nutritive, minerale).

Câţiva paşi alimentari simpli, în special includerea în regimul alimentar a unor alimente produse într-un mod organic, pot avea un efect puternic în ceea ce priveşte protecţia noastră în faţa fluorului şi a altor compuşi xenobiotici, la care suntem expuşi în mod constant.

Dacă ți-a plăcut acest articol, nu uita să dai Like paginii noastre de Facebook si să-l Distribui mai departe!

Facebook Comments
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+