Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :
Acasa / CURIOZITĂȚI / 11 FOTOGRAFII care te vor face să iți schimbi planurile de vacanță și să prețuiești mai mult turismul românesc

11 FOTOGRAFII care te vor face să iți schimbi planurile de vacanță și să prețuiești mai mult turismul românesc

/
/
/

La 50 de km sud de mun. Tulcea, există satul de vacanță Gura Portiței care dispune de toate facilitățile pentru a putea fi regăsit în cataloagele celor mai prestigioase firme turistice din lume.

În acest articol am pregătit 10 fotografii superbe care vă vor duce imediat cu gândul la vacanță. Vizionare plăcută!

#1

#2#3

#4

#5 Restaurant Gura Portiței

Restaurantul din apropierea debarcaderului, vă oferă o varietate impresionantă de mâncăruri din pește proaspăt dar și preparate clasice precum tradiționalul borș lipovenesc, până la saramurile cu mămăliguță. Celebrele preparate de pește proaspăt care au contribuit pe deplin la renumele acestor locuri dar și delicioasele mâncăruri ale bucătăriei tradiționale românești și lipovenești pot fi servite la restaurantul satului de vacanță.

#6#7

#8 Delta Gura Portiței
Suprafața totală a Deltei Dunării este de 4152 kmp, din care un spațiu de aproximativ 3.450 kmp se află pe teritoriul României, fiind ca mărime a doua în Europa după delta fluviului Volga și a douăzeci și treia din lume, Delta Dunării este rezultatul vărsării fluviului Dunărea în Marea Neagră. La rândul ei, Dunărea traversează 9 țări, de la izvoare (Munții Pădurea Neagră-Germania) până la vărsarea în Marea Neagră, drenând aproape 800.000 kmp.

La Pătlageanca Dunărea se bifurcă în două brațe distincte: Chilia la N și Tulcea la S, acesta din urmă despărțindu-se la rândul său în alte două brațe: Sulina și Sf.Gheorghe. Delta Dunării este cea mai nouă formă de relief din România, cea mai mare rezervație de ținuturi umede din Europa și este brăzdată de o multitudine de canale, gârle, mlaștini și lacuri.

#9#10

#11

Pentru mai multe informații accesați pagina: www.guraportitei.ro

Dacă ți-a plăcut acest articol, nu uita să dai Like paginii noastre de Facebook si să-l Distribui mai departe!

Facebook Comments
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+