Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :
Acasa / CURIOZITĂȚI / Apocalipsa este aproape, rugați-vă pentru asta! Biserica lui Luciferului a fost deschisă în Columbia

Apocalipsa este aproape, rugați-vă pentru asta! Biserica lui Luciferului a fost deschisă în Columbia

/
/
/

Potrivit ziarului “El Ciudadano”, în departamentul Quindio din Columbia s-a construit o biserică pentru a venera diavolul. Cladirea generează tensiuni în țară deoarece adeptii îl consideră pe Lucifer drept fiinţa luminată.

Clădirea este situată în zona rurală a orașului Quimbaya și a costat peste 400 milioane de pesos. Potrivit fondatorului, Damian Rozo, fondurile au fost colectate de la cei peste un milion de adepți.

Adresându-se postului radio columbian Radio Blu, Damian Rozo a declarat: “Comunitate venerează un înger de lumină care a dezvăluit adevarul în faţa lui Dumnezeu şi pentru aceasta a fost alungat din paradis. Dumnezeu este un dictator. Trebuie să clarificăm că nu-l venerăm pe satana și nu facem sacrificii pentru el, noi îl venerăm pe Lucifer, care este Dumnezeul nostru şi care nu are nimic de-a face cu diavolul aşa cum cred unii.”Galerie foto:

#1

#2

#3

Biserica a fost respinsă de comunitatea regiunii, dintre care majoritatea sunt catolici și a ridicat tot felul de comentarii negative.VIDEO:

Dacă ți-a plăcut acest articol, nu uita să dai Like paginii noastre de Facebook si să-l Distribui mai departe!

Facebook Comments
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
Close