Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :
Acasa / CURIOZITĂȚI / I-a crescut un corn de 17 centimetri în frunte. Reacția oamenilor “Este Satana pe pamant”

I-a crescut un corn de 17 centimetri în frunte. Reacția oamenilor “Este Satana pe pamant”

/
/
/

Timp de 20 de ani femeia din imaginile de mai jos a trait un adevarat cosmar. Doamnei in varsta de 69 de ani i-a crescut un corn in frunte, care a ajuns la dimensiunea incredibila de 17 centimetri.

Din cauza anomaliei viata i s-a transformat intr-un chin. Multi spuneau ca este Satana pe pamant si a fost practic exclusa de societate.

A ajuns pana in punctul in care ii era frica sa mai iasa din casa, temandu-se ca va fi omorata. In cele din urma cornul i-a fost extirpat printr-o interventie chirurgicala.Nu este primul caz de acest gen din lume. In secolul 19 o femeie din Franta a avut un corn de 25 de centimetri lungime, iar in China tot o femeie, in varsta de 102 ani, are un corn de 10 centimetri pe partea stanga a capului.

Medicii nu cunosc motivul pentru care apar acest tip de anomalii. Multi specialisti banuiesc ca este vorba despre radiatiile solare, deoarece in toate cazurile de pana acum coarnele au aparut in zone ale pielii expuse la soare.

Sursa: .kanald.ro

Dacă ți-a plăcut acest articol, dă-ne un like la pagina de Facebook si un share!

Facebook Comments
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+