Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :
Acasa / CURIOZITĂȚI / RAMAI MUT ce vraji se fac in ziua de INĂLȚARE! Parintele Argatu iti spune ce semn iti arata candela din casa daca ti s-au facut vraji. Te vei cutremura!

RAMAI MUT ce vraji se fac in ziua de INĂLȚARE! Parintele Argatu iti spune ce semn iti arata candela din casa daca ti s-au facut vraji. Te vei cutremura!

/
/
/

Parintele Argatu iti spune ce semn iti arata candela din casa daca ti s-au facut vraji. Te vei cutremura! Marele duhovnic iti spune si in ce perioada din an se fac vrajile!!!

Raspunsuri oferite de parintele Ilarion Argatu

– Parinte, candela mea uneori este rosiatica, adica uleiul din candela si alta data desi nu am schimbat uleiul si nici n-am spalat candela, uleiul devine normal, la culoarea lui naturala, aceasta inseamna ceva?

-Sa stiti dumneavoastra, ca, atunci cand sunt trimise vraji asupra casei respective, diavolul vine si coloreaza intai uleiul de la candela, semn ca e prezent acolo in casa aceea. In zadar schimbi uleiul sau speli candela ca din nou se va colora, numai cand pleaca diavolul revine la culoarea normala.

– O doamna a venit la parintele impreuna cu un preot (ruda ei), despre care, ea spusese parintelui ca se roaga cand e luna noua si mai multe, din care reiesea ca e si vrajitor. Acel preot nu a pus nici o intrebare parintelui Ilarion, dar la plecare a cerut binecuvantare de la parintele, cum a vazut ca faceau si ceilalti oameni cand plecau.– Parinte, binecuvantati-ma si pe mine!

– Pe care, pe acela negru sau cel alb, pe care sa-l binecuvantez? Il intreaba parintele aspru. Oamenii se uitau lung pentru ca stiau de ce spune parintele asa. Au mai pus oamenii intrebari si din nou preotul acela cerea binecuvantare:

– Parinte, binecuvantati!

– Dar nu mi-ai spus matale, pe cine sa binecuvintez pe cel negru sau pe cel alb. Preotul respectiv nu spunea nimic, dar privea stanjenit in jur, sa vada cine aude si pricepe ce-i cu el. Dupa putin timp cere din nou binecuvantare mai incet:

– Parinte, binecuvantati-ma!

– Te-am intrebat ceva pe matale, pe care pe cel negru sau pe cel alb, pe care sa-l binecuvantez. Rusinat, preotul acela s-a retras crezand ca noi n-am observat ca parintele n-a vrut sa-l binecuvanteze. Cand cer vrajitorii binecuvantare, preotul trebuie sa-i descopere si sa nu-i binecuvinteze indiferent cine ar fi si in viata sociala.

– La carte spune: “pe vrajitori, pe descantatori si orice fel de ghicitori scoateti-i din mijlocul vostru si ucideti-i cu pietre”. Este singurul loc unde spune ca ai voie sa ucizi, pe acesti vrajmasi vrajitori. Pentru vrajmasii oamenilor te rogi la Dumnezeu ca sa-i imblanzeasca, dar pe “vrajmasii diavoli” iti da voie Dumnezeu sa-i ucizi. Pe vremea mea, cu ani in urma, era un vrajitor la 7 sate, va veni vremea in care vor fi 7 vrajitori intr-un sat si 1 preot la 7 sate.

– Cele mai multe vraji, le fac vrajitoarele la sarbatorile mari, la praznicele imparatesti, cum ar fi: de Craciun, de Anul Nou, de Boboteaza, de Sfintele Pasti, de Inaltare, de Ziua Crucii, in zilele de Duminica, in zilele de post: miercurea si vinerea si mai ales in cele patru posturi mari de peste an. Deoarece in aceste zile se vorbeste cel mai mult despre Dumnezeu, se propovaduieste Cuvantul lui Dumnezeu, se savarsesc faptele credintei, omul se caieste si se smereste pentru pacate, s.a.m.d. Astfel, diavolii si vrajitoarele se opun la toate acestea.

Un domn de vreo 4o ani a venit la parintele pentru urmatoarea problema:

– Parinte, sunt un om credincios, am doi copii imi iubesc familia si incerc sa fac bine in general. Nu stiu insa ce se intampla, de fiecare data cand merg la Liturghie vine o femeie mai in varsta si ma mangaie pe spate. Din clipa aceea devin agitat, nu mai sunt atent la slujba, plec nervos acasa si in loc de pace si dragoste iese scandal.

– Aceea este vrajmasa matale, a familiei, te rogi sa-i dea Dumnezeu griji noi, sau sa puna hotar rautatii ei.
– Parinte, dar daca eu ma rog impotriva ei, cum mai este cu „Tatal Nostru”, cum mai spun eu si ne iarta noua greselile noastre precum si noi iertam gresitilor nostri”?

– Aceste cuvinte nu sunt puse in rugaciunea „Tatal Nostru” si pentru vrajitori, ci pentru oamenii vrajmasi, adica aceia care rad de matale, te jignesc, pe aceia nu te superi, ii ierti dar nu pentru vrajitori – vrajmasii omului si ai lui Dumnezeu. Te rogi sa-i piarda Dumnezeu, ca, de ucis cu pietre nu mai poti, s-au dus timpurile acelea, daca faci asta, te inchide militia. Te rogi lui Dumnezeu sa puna hotar rautatii lor. Acesti vrajitori fac rau oamenilor, rad de preoti, spun ca nu sunt buni de nimic preotii, ca ei au mai multa putere.Citeste si: Rugăciunea părintelui Ilarion Argatu pentru momentele în care îți merge rău! Ce trebuie să faci pentru alungarea ghinionului din casă

Când asupra casei tale se abat necazuri, nu ai spor la bani ori putere de a munci şi totul merge pe dos înseamnă că eşti „legat“. Unul dintre cei mai iubiţi duhovnici ai României, părintele Ilarion Argatu, a lăsat o serie de învăţăminte pentru credincioşi şi-i învaţă ce să facă atunci când le merge rău.

Iată învăţăturile părintelui Argatu pentru sănătate, spor şi alungarea răului:

„Pentru aceasta trebuie să fii pregătit, adică spovedit de păcate. În timpul celor 9 zile, dacă eşti femeie nu trebuie să ai ciclu. Dacă îţi vine, trebuie să reiei când nu ai. Se posteşte 9 zile, ţinându-se post negru luni, miercuri şi vineri, până la ora 24.00. În fiecare zi se fac următoarele rugăciuni:

Ziua se fac 40 de metanii, plus rugăciunile tale zilnice sau Tatăl Nostru spus cât mai des. Seara, după ora 22.00, mai bine spre ora 24.00, faci rugăciune. Se face Acatistul Mântuitorului şi se aprind 9 lumânări, aşezate în formă de cruce. Dacă nu ai Acatistier spui Tatăl Nostru astfel: 3 metanii plus Tatăl Nostru plus Rugăciunea de cerere şi repeţi aceasta până faci 40 de metanii.

Rugăciune de cerere:

Dezleagă, Doamne, toate vrăjile, farmecele şi blestemele cu care m-au legat vrăjmaşii mei ştiuţi şi neştiuţi, dezleagă-le şi întru nimica să se prefacă. Cearta, duhurile necurate, pe pustiu să se ducă, unde om nu locuieşte, şi apoi la mine să nu se mai întoarcă, iar pe mine robul tău (numele) apăra-mă!

Vei vedea cum încep să se neliniştească anumite persoane dintre cunoştinţe, chiar şi rude. Cei care devin neliniştiţi vor neapărat să vină la tine. Uneori îţi cer socotelă: pentru ce li se întâmpla lor necazuri? Vrăjitorii, în timpul rugăciunilor, îşi primesc fiecare ce a trimis. Vezi pe cei nelinştiţi – aceştia sunt vrăjitorii. Nu le spui nimic, dar îi pomeneşti în rugăciune.

Zici:
Dezleagă, Doamne, toate vrăjile cu care m-a legat vrăjmaşul meu(numele), dezleagă-le! Dezleagă şi intru nimic să se prefacă, alungă duhurile necurate, pe pustiu să se ducă şi la mine să nu se mai întoarcă, iar pe mine, robul tău (numele) iartă-mă!

În timpul rugăciunii cere:
Dezleagă, Doamne, darul de bani, de casă, de îmbrăcăminte, de încălţăminte, darul de Cununie, priceperi ca: priceperea de a face bani, de a face curat, memoria, puterea de munci cu pricepere şi spor, etc (tot ce crezi că ţi-a fost legat). Amin!

„Sfinţilor Arhangheli Mihail şi Gabriel, duceţi nevrednica mea rugăciune şi nevrednicul meu post la bunul Dumnezeu, pentru iertarea păcatelor mele, ale părinţilor mei, ale bunicilor mei, ale celor adormiţi din neamurile noastre, ale moşilor şi strămoşilor până la al nouălea neam şi-mi dăruiţi mie împlinirea dorinâei mele (spui dorinţa)”.Citeste si: Vrei copii frumoşi, sănătoşi, deştepţi şi buni, să te bucuri şi să te mângâi cu ei? Părintele Ilarion Argatu răspunde:

Unii tineri îşi propun, după cununie să mai aştepte 2,3 ani până ce vor avea copii, invocând diferite motive.

Este un mare păcat şi greşeală ca tinerii căsătoriţi şi cununaţi la Sfânta Biserică, să amâne naşterea de prunci şi să recurgă la metode păcătoase pentru aceasta.

În primul rând se fac potrivnici planului lui Dumnezeu de creaţie, amânând naşterea pruncilor sau planificând că nu vor avea decât unul sau doi copii.

În al doilea rând supărând pe Dumnezeu, şi trăind mai mult pentru plăcerile lor, s-ar putea ca Dumnezeu să le ia darul de prunci. Au păţit mulţi astfel, au făcut avorturi, s-au ferit să nu aibă copii, iar când au dorit să aibă, izvorul era sec şi au început să umble pe la doctori şi pe la preoţi şi să regrete cu amar că au devenit pomi fără roade. Cei ce nu lasă în urma lor copii, îşi pierd sensul şi rolul vieţii, îi cuprinde un sentiment de nulitate, de trăire fără scop şi fără rost. De abia atunci văd şi apreciază că pruncii sunt un dar de la Dumnezeu pe care l-au pierdut.

În al treilea rând, pierd binecuvântarea primită la Taina Cununiei. Toate rugăciunile şi ecteniile pe care le rosteşte preotul la Sfânta Cununie, cer binecuvântarea „de prunci buni”. Când tinerii, după Taina Sfintei Cununii, lasă să vină pruncii, vin în binecuvântarea primită la cununie şi atunci pruncii devin bucuria părinţilor toată viaţa.

Când tinerii amână ani de zile naşterea pruncilor, şi folosesc trăirea conjugală numai pentru plăcerea lor, pierd binecuvântarea cununiei, iar pruncii devin plâns şi necaz pentru părinţi. Sunt atâtea exemple în lume şi care se petrec sub ochii noştri şi nu luăm aminte la cauza lor.

De familiile care au mulţi copii, lumea stă şi se miră, cum se pot descurca părinţii aceia de-i îmbracă, cu ce-i hrăneşte, şi cum de se descurcă cu educaţia, şcoala şi căsătoria lor! Pentru că în acea casă, împlinindu-se voia lui Dumnezeu, vine şi binecuvântarea Lui, iar Dumnezeu le uşurează sarcinile şi aduce sporurile în casă. Cei ce nu au vrut decât un copil sau doi, iar pe restul aruncându-i, Dumnezeu le înmulţeşte necazurile atât cât ar fi trebuit să se ostenească cu toţi copiii pe care i-ar fi dat Dumnezeu.

Aşa că, vrei copii frumoşi, sănătoşi, deştepţi şi buni, să te bucuri şi să te mângâi cu ei? Adu-i imediat după Taina Sfintei Cununii, fără să faci înainte de aceasta planuri păcătoase, şi să nu pui înaintea planului lui Dumnezeu, planul tău.Părintele Ilarion Argatu

Extras din Despre căsătorie, Ed. Mila Creștină, Fălticeni, 2007

Intervenţia raţiunii omeneşti în voia lui Dumnezeu, cu privire la naşterea de prunci:

De multe ori, destule perechi de soţi îmi destăinuiesc neliniştea lor cu privire la naşterea de prunci şi îmi cer părerea. Unele perechi se gândesc să facă doi-trei copii, iar altele doresc să dobândească mai mulţi. Însă ceea ce îi va ajuta cel mai mult este să lase lui Dum­nezeu acest subiect al naşterii de prunci. Să-şi încre­dinţeze viaţa lor Proniei dumnezeieşti şi să nu-şi facă programele lor. Trebuie să creadă că Dumnezeu, Care se îngrijeşte de păsările cerului, cu atât mai mult se va îngriji de proprii lor copii. Era un marinar care s-a căsătorit la vârsta de douăzeci şi opt de ani. Sărac şi el, săracă şi fata pe care a luat-o, au închiriat un sub­sol în care să locuiască. Tânăra a găsit ceva de lucru şi trăiau foarte cumpătat. Inchipuiţi-vă, drept masă aveau o ladă de fructe, pe care le-au cumpărat o singură dată. După aceea au dobândit şi copii şi făceau mari economii ca să-i crească. Şi cu toate acestea, încet-încet s-au căpătuit.

Unii încearcă mai întâi să le aranjeze pe toate cele­lalte şi după aceea se gândesc la copii. Nu-L pun la socoteală deloc pe Dumnezeu. Alţii spun: “Astăzi viaţa este grea. Ajunge un copil, cu toate că şi pe acesta îl creşti cu destulă greutate”, şi nu mai fac alţi copii. Aceştia nu-şi dau seama cât de mult păcătuiesc cu această concepţie a lor, pentru că nu-şi pun nădejdea în Dumnezeu. Dumnezeu este milostiv şi de îndată ce va vedea că nu mai pot face faţă, nu le va mai dărui alţi copii.

Mulţi se căsătoresc, dar nu se gândesc că scopul căsătoriei este să facă copii şi să-i educe creştineşte. Nu vor copii mulţi, ca să nu aibă necazuri, dar au în apartamentele lor câini, pisici… Mi-au spus unii că acum(s-a spus în noiembrie 1990) în America, unii oameni ţin în casele lor în loc de câini, un fel de purceluşi, care sunt foarte scumpi şi nu cresc repede. Au fost făcuţi în aşa fel, încât să-i poată ţine în apartamentele lor. Nu vor să aibă copii, pentru că le vine greu să-i spele, etc, dar să spele porci nu. Câinele cel puţin este şi paznic. Dar ca să ţii porci în casă… înfricoşător! În Australia (Stareţul a mers în Australia în 1987, în urma invitaţiei făcută de Biserică, pentru a-i ajuta duhovniceşte pe grecii de acolo) am văzutazile pentru câini, pisici…, chiar şi cimitir pentru ani­male. Oamenii, aşa cum progresează, vor creşte şoa­reci şi vor face conserve din ei pentru a hrăni pisicile, şi vor creşte iepuri pentru a hrăni câinii, în timp ce atâţia oameni mor de foame. Şi ca să vezi, dacă omoară cineva un câine, se poate să plătească mai mult decât dacă ar omorî un om. Depinde, fireşte, şi al cui este câinele… Unde am ajuns?! În vremea noastră omul valorează mai puţin decât un câine.Şi mă mir cum de unii duhovnici pot spune anu­mite ciudăţenii. Odată nişte închinători care au venit la Colibă m-au întrebat: “Părinte, Sfântul Ioan Gură de Aur scrie undeva ca soţii să nu facă copii?”. “Ce sunt acestea pe care le spuneţi? De unde le-aţi auzit?”, îi întreb. “Părintele cutare ne-a spus”. Mă duc atunci la acel părinte şi-l întreb: “Ai spus aşa ceva?”. “Da”, îmi răspunde acela. “Dar unde ai găsit scris asta?”, îl întreb din nou. “Sfântul Ioan Gură de Aur spune aceasta în cuvântul său «Despre Feciorie», îmi răspunde”. “Ascultă, îi spun, eu nu l-am citit pe Sfântul Ioan Gură de Aur, dar nu se poate ca el să fi spus aşa ceva, altceva o fi spunând acolo. Adu-mi cartea să văd ce scrie”. Acela îmi aduce cartea şi-mi arată locul. Îl citesc şi văd că Sfântul scrie acestea: “Acum s-au înmulţit oamenii şi vi se dă posibilitatea să trăiţi şi în feciorie. Nu mai este ca în vechime când trebuiau să lase urmaşi”, şi nu zice “să nu naşteţi copii”. Însă acela continua să insiste. Este cu putinţă ca fiind cleric şi teolog, să spună astfel de lucruri? Pe lângă faptul că vrea să arate că îl citeşte pe Sfântul Ioan Gură de Aur, că scrie şi lucrări teolo­gice, mai vrea să fie considerat şi un duhovnic bun. Ştiţi ce vătămare pricinuiesc astfel de interpretări greşite oamenilor care vor să-şi odihnească gândul?

Pentru mulţi care trăiesc lumeşte, astăzi familia nu mai are sens. De aceea tinerii fie nu se căsătoresc, fie se căsătoresc dar nu fac copii, fie îşi omoară copiii prin avorturi, şi astfel ei singuri îşi stârpesc neamul lor. Adică ei singuri se distrug, nu îi distruge Dumnezeu. În timp ce oamenii credincioşi, care ţin poruncile lui Dumnezeu, primesc harul dumnezeiesc, pentru că Dumnezeu este obligat oarecum să-i ajute în aceşti ani grei prin care trecem. Şi vedem creştini familişti, aducând la viaţă pe toţi copiii dăruiţi de Dumnezeu, şi crescându-i în frica Lui. Iar toţi aceşti copii sunt echili­braţi, bucuroşi, şi sporesc în toate, având asupra lor binecuvântarea lui Dumnezeu. Şi de la neliniştea pen­tru apropierea sfârşitului lumii, vedem astăzi cum, cu harul lui Dumnezeu, propăşeşte o generaţie bună. Diavolul distruge, dar şi Bunul Dumnezeu lucrează şi nu va lăsa să dispară neamul nostru.

Dacă ți-a plăcut acest articol, nu uita să dai Like paginii noastre de Facebook si să-l Distribui mai departe!

Facebook Comments
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+