Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :
Acasa / LIFESTYLE / Cea mai bună metodă de a scăpa de celulită

Cea mai bună metodă de a scăpa de celulită

/
/
/

Noi, femeile, cunoaștem prea bine problema apariției celulitei. Ne confruntăm cu ea mai ales atunci când ieșim din sezonul rece. Deși vara este sezonul mult așteptat, în care hainele sunt din ce în ce mai puține pe noi, bucuria nu e atât de mare la gândul că celulita ne-a invadat din nou coapsele. Am putea totuși să nu ne mai facem atâtea griji, celulita este un fenomen întâlnit la mai toate femeile, important este să știm cum să o combatem.

Pentru asta, ar trebui ca mai întâi să înțelegem exact ce presupune celulita. Ea este o afecțiune care apare datorită creșterii celulelor de grăsime subcutanată care apasă și împing în țesutul conectiv, dând pielii de pe picioare, abdomen sau brațe un aspect nodular, de „coaja de portocală“. Dar nimic grav în asta. Putem lua măsuri și o putem face să dispară. De asemenea, sunt și lucruri care ne ajută să o prevenim.Probabil că disperarea de a scăpa cât mai repede de celulită te-a făcut să încerci deja numeroase creme și alte metode costisitoare. Ce ai spune însă, dacă ți-am spune că poți scăpa de celulită și gratis, fără costuri și fără un efort exagerat? Ei bine, lucrul acesta se poate realiza prin exerciții fizice pe care le poți face singură, acasă. Dacă adaugi la acestea și o alimentație corespunzătoare, rezultatele nu vor întârzia să apară.

Internetul este plin de exerciții fizice pe care le poți executa singură, măcar o dată pe zi. Poți alege să îți lucrezi anumite grupe de mușchi, exact cele pe care le dorești. Nu ai neapărată nevoie de un antrenor personal pentru asta. Poți învăța singură să te menajezi și să ajungi la rezultate excelente.Pentru că sportul nu va funcționa fără o alimentație corespunzătoare, îngrijește-te atent și de acest aspect.  Încearcă să ții un regim detoxifiant. Asta implică multe fructe și verdețuri. Renunță la obiceiurile proaste de a mânca de la fast-food sau de a îți prepara singură, acasă, mâncăruri bogate în grăsimi.

Dacă ți-a plăcut acest articol, dă-ne un share!

Facebook Comments
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+