Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :
Acasa / MONDEN / Giani din las Fierbinți: “Am probleme grave de sănătate”

Giani din las Fierbinți: “Am probleme grave de sănătate”

/
/
/

Giani din las Fierbinți nu va participa la spectacolul de la Sala Palatului, unde trebuia să urce pe scenă alături de colegii lui, Mihai Bobonete, Mihai Rait și Adrian Văncică. Anunțul a fost făcut pe contul de socializare.

Constantin Diță a anunțat pe contul de socializare că are probleme de sănatate și nu mai poate susține spectacolele programae la Sala Palatului programate pe 18,19,20 decembrie.

Giani din Las Fierbinți s-a simțit rău în ultima perioadă

„Anunt cat se poate de important: Anul acesta nu o sa particip la spectocolul de la Sala Palatului .
M-am gandit foarte mult inainte sa iau decizia asta. Imi pare rau pentru oamenii din public care vor fi dezamăgiți dar decizia asta a aparut strict din cauza unor probleme de sănătate complicate…Nu vreau sa intru in detalii medicale dar pot sa spun ca am asteptat pana in ultimul moment sa vad daca starea mea fizica se va îmbunătăți .Din pacate nu e cazul , sunt in pline investigatii în încercarea de a descoperi cauza . Imi pare tare rau dar prefer sa ne vedem la anul sanatosi si sper ca toata povestea asta complicata o sa dispara si poate o sa ajung sa fac si glume pe tema asta. Sper din tot sufletul sa ma intelegeti”, este mesajul lui Constantin Diță.Față de spectacolele comicilor de anul trecut din luna decembrie, show-ul de stand up propus anul acesta și care le aduce prime serioase de ”Crăciun”, nu este diferit față de precentele.”Va fi la fel de bun. Se va râde cu lacrimi ca de obicei, va veți regăsi cu toții în glumele noastre pentru că, în acest an, glumele sunt despre noi, despre viață, despre soție, despre copii. Va fi un spectacol extraordinar, o selecție a celor mai bune glume ale noastre din 2017”, au spus comicii recent.

Dacă ți-a plăcut acest articol, nu uita să dai Like paginii noastre de Facebook si să-l Distribui mai departe!

Facebook Comments
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+