Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :
Acasa / FOTO / Anul Nou pe străzile Marii Britanii (25 de fotografii incredibile)

Anul Nou pe străzile Marii Britanii (25 de fotografii incredibile)

/
/
/

Am adunat pentru voi o colecție de fotografii de pe străzile Marii Britanii (Londra, Manchester, Newcastle, Edinburgh). Ca de obicei, petreceri de club, sindromul omului beat, fete în rochii scurte, lupte stradale, ambulanțe și multă poliție.

Pentru serviciile de urgență, noaptea de Revelion este una dintre cele mai dificile de pe tot parcursul anului.

În prima oră a noului an, ambulanța din Londra a primit 337 de apeluri. Practic pe străzi a fost “otrăvire” cu alcool și multe traume emoționale. Pentru o simplă comparație: în modul normal, serviciul primește aproximativ 250 de apeluri pe oră, iar în ajunul Anului Nou au fost până la 400 de apeluri pe oră.Departamentul de poliție din Manchester a raportat 15 arestări. Poliția sa plâns că “unii oameni nu știu cum să se comporte”.

În Edinburgh, mulțimi de oameni, în ciuda avertismentului privind furtunile, au ieșit pe străzi pentru a sărbători Hogmanay – o sărbătoare în cinstea ultimei zile a anului.

GALERIE FOTO:

#1

#2

#3

#4

#5#6

#7

#8

#9

#10

#11

#12#13

#14

#15

#16

#17

#18

#19#20

#21

#22

#23

#24

#25

Dacă ți-a plăcut acest articol, nu uita să dai Like paginii noastre de Facebook si să-l Distribui mai departe!

Facebook Comments
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+