Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :
Acasa / ȘTIRI / Asta ne mai lipsea, taxa si pe centrala! Anunțul oficial făcut de ANRE privind introducerea unei taxe pentru persoanele care dețin centrale termice

Asta ne mai lipsea, taxa si pe centrala! Anunțul oficial făcut de ANRE privind introducerea unei taxe pentru persoanele care dețin centrale termice

/
/
/

Persoanele care dețin centrale individuale nu vor plăti o taxă de poluare, ca la mașini, potrivit unei declarații oficiale a ANRE, ce a fost făcută în urmă cu puțin timp. 

Autoritatea Națională de Reglementare în Domeniul Energiei (ANRE) a reacționat după ce directorul general Viorel Alicuș a declarat că numărul mare de centrale individuale a dus la creșterea poluării, fapt pentru care va fi introdusă o taxă de mediu pentru posesorii de centrale individuale. Declaraţia a fost făcută în contextul dezbaterilor din Parlament privind legea prin care se interzice debranşarea de la sistemul centralizat de încălzire, trimisă la reexaminare de preşedintele Klaus Iohannis, însă într-un comunicat oficial, ANRE a negat această informație.„În ANRE, deciziile cu privire la cadrul de reglementare stabilit prin Programul multianual de emitere a reglementărilor sunt de competenţa Comitetului de reglementare, cu respectarea prevederilor privind transparenţa decizională.

În conformitate cu legea de organizare şi funcţionare, respectiv Legea nr. 160/2012, cu modificările şi completările ulterioare, ANRE nu are drept de iniţiativă în privinţa emiterii/modificării legislaţiei primare în domeniu şi nici cu privire la stabilirea politicilor de taxe şi impozite.

În acest moment, ANRE nu a făcut şi nu are în vedere o astfel de propunere, care excede competenţelor sale de reglementare”, arată comunicatul ANRE.

Dacă ți-a plăcut acest articol, nu uita să dai Like paginii noastre de Facebook si să-l Distribui mai departe!

Facebook Comments
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+