Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :
Acasa / ȘTIRI / Atenție !!! Știai că ești urmărit ??? Hackerii nu încetează să ne uimească. Distribuie ca să știe toată lumea!

Atenție !!! Știai că ești urmărit ??? Hackerii nu încetează să ne uimească. Distribuie ca să știe toată lumea!

/
/
/

Dacă ai auzit tot felul de zvonuri, cum că ai putea fi urmărit sau ascultat atunci cînd stai în pat, avem o veste care nu sună bine deloc. Mai nou hackerii au trecut de la telefoane, laptopuri și smartv-uri la odorizantele de cameră pentru a fura informații.Partick Hannsen din orașul Odense (Danemarca) a descoperit în timp ce schimba rezerva odorizantului de cameră, un dispozitiv neobișnuit montat în zona pulverizatorului. Acesta conținea un microfon și o cameră video ce se alimentau de la baterii.

Curios, a desfacut imediat “ansamblul” de pe pulverizator și l-a conectat la un computer. Acolo a găsit imagini care îl surpindeau pe el împreună cu soția iar acest lucru l-a înfuriat. Prima dată s-a adresat magazinului de unde a fost cumpărat odorizantul dar fără nici o rezolvare apoi a căutat pe internet acest tip de escrocherie. Hackerii montează aceste sisteme apoi trimit in piață odorizantele pentru a culege “roadele”.Utilizatorii pot fi spionați în propriile case dar și jefuiti prin intermediul acestui dispozitiv. Partick trage un semnal de alarmă si vrea să avertizeze astfel cumpărătorii la ce riscuri se expun în momentul în care achizitionează un odorizant inteligent.

Dacă ți-a plăcut acest articol, dă-ne un like la pagina de Facebook si un share!

 

Facebook Comments
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+