Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :
Acasa / ȘTIRI / Breaking News. ANAF cere poprirea conturilor lui Mihai Gâdea

Breaking News. ANAF cere poprirea conturilor lui Mihai Gâdea

/
/
/

Directorul Antenei 3, Mihai Gâdea este amenințat de Fisc cu blocarea conturilor. Motivul: a împrumutat bani de la Dan Voiculescu, condamnat în dosarul ICA, iar acum inspectorii ANAF vor să recupereze cei 695.000 de lei, scrie ziare.com.

Dan Voiculescu a trecut în declarația sa de avere din 2010 un împrumut în nume personal acordat moderatorului Mihai Gâdea. Valoarea împrumutului: 785.000 de lei. Potrivit ultimei declarații de avere depuse de politician, din 2012, Gâdea a plătit o parte din împrumut, și mai avea de plată, în iulie 2012, suma de 695.000 de lei.Pe 8 august 2014, Dan Voiculescu a fost condamnat la 10 ani de închisoare în dosarul ICA.

Nu este clar ce sumă de bani mai are să îi returneze Mihai Gâdea lui Dan Voiculescu, precizează sursa citată. Tocmai acest lucru trebuie clarificat de instanța de judecată și de aceea ANAF a deschis pe 13 decembrie 2017 o procedură la Judecătoria Sectorului 3. Termenul de judecată este 29 ianuarie 2018.

Fiscul cere ca acești bani să intre în contul statului având în vedere că nu a fost recuperat în totalitate prejudiciul din dosarul în care Dan Voiculescu a fost condamnat la 10 ani de închisoare, în 2014, și la plata a peste 60 de milioane de euro.

Dacă ți-a plăcut acest articol, nu uita să dai Like paginii noastre de Facebook si să-l Distribui mai departe!

Facebook Comments
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+