Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :
Acasa / ȘTIRI / Doroftei, aproape de capătul puterilor: “În comparație cu mulți dintre voi, sunt român!”

Doroftei, aproape de capătul puterilor: “În comparație cu mulți dintre voi, sunt român!”

/
/
/

Leonard Doroftei trece printr-o perioadă extrem de grea, după ce autoritățile din Ploiești l-au evacuat din clădirea unde ani buni a avut un bar în care a investit bani și suflet. Mutată într-un spațiu de la peluza 1 a stadionului “Ilie Oană”, afacerea fostului campion mondial la versiunea WBA nu a mai prosperat, iar Doroftei (48 de ani) este aproape de capătul puterilor, după o adevărată luptă cu factorii de decizie de pe plan local.


Leonard Doroftei și soția sa, Monica, muncesc împreună la barul pe care îl au, dar lucrurile nu par deloc să meargă spre mai bine. Familia “Moșului” ia în calcul tot mai serios să abandoneze lupta și să se mute în Canada, acolo unde este stabilit fiul cel mare și acolo unde el a cunoscut gloria, pe când boxa la profesioniști, legitimat la clubul Interbox.

Acum, Doroftei are un mesaj tranșant pentru autorități, cărora nu le cere decât să îi ofere condiții optime în care să își desfășoare activitatea, pentru că afacerea sa are serios de suferit, după evacuare și procesele care au durat un an.“Am venit cu bani, am investit într-o afacere moartă, i-am dat viață și mă trezesc după mulți ani că sunt evacuat! Eu chiar m-am întors acasă. Eu, în comparație cu mulți dintre voi, sunt român. Ce mi-ați oferit, dreptul de a circula cu autobuzul fără bilet? Mulțumesc, merg pe jos.

Nu cer milă, nu cer pomană, eu sunt aici să-mi văd de treaba mea și să muncesc. Și vreau să trăiesc acasă!”, a spus Leonard Doroftei, la postul Pro TV.

“Să spui că m-am bătut pentru familia mea… Ok, m-am bătut pentru familia mea, dar n-am ridicat steagul familiei mele, am ridicat steagul României”, a mai spus fostul campion mondial la categoria semi-ușoară, versiunea WBA.

Familia lui Leonard Doroftei vrea să plece din țară
Întrebat dacă s-a gândit să plece din țară, având în vedere problemele cu care se confruntă, Doroftei a răspuns: “Eu nu, dar familia da, s-a gândit. Vor să plece și trebuie să fiu alături de ei. Ei sunt familia mea și trebuie să-i susțin, să fiu lângă ei (…) Nu m-am întors acasă pentru un loc de teren care nu el al meu, e al primăriei, pentru o afecere pe care mi-au luat-o la prima strigare.

Asta după ce am investit banii mei munciți, știți cum am câștigat banii, eu nu am câștigat la loto. Este o rușine pentru noi ca oameni, ca oraș, să ai un om care a răsturnat munții, care a scos lumea în stradă, și să-l arunci… nu poți să faci lucrul ăsta”, a spus Leonard Doroftei, în exclusivitate pentru Digi Sport.

Decizia autorităților locale din Ploiești nu i-a picat bine lui Doroftei, care a încercat să-și salveze afacerea. El a acționat în instanță, a recâștigat spațiul, însă barul său nu a mai primit aviz de funcționare. Astfel, el și-a mutat business-ul într-un spațiu de la stadionul “Ilie Oană”. În urma acestei decizii, cifrele de la “Doroftei Pub” au cunoscut o drastică prăbușire.

Dacă ți-a plăcut acest articol, nu uita să dai Like paginii noastre de Facebook si să-l Distribui mai departe!

Facebook Comments
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+