Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :
Acasa / CURIOZITĂȚI / DUBAI: Spectacol de lumină în noaptea dintre ani intrat în Cartea Recordurilor – VIDEO

DUBAI: Spectacol de lumină în noaptea dintre ani intrat în Cartea Recordurilor – VIDEO

/
/
/

De această dată, cel mai mare oraș al Emiratelor Arabe Unite, nu s-a bazat pe focuri de artificii tradiționale pentru Revelion. Principalul punct culminant al trecerii în 2018 a fost un mare spectacol de lumină numit Light Up 2018, proiectat pe clădirea Burj Khalifa.

Spectatorii au fost de-a dreptul fascinați de spectacolul cu lasere și efecte luminoase, precum și de mișcările grațioase ale unor fantani muzicale iluminate. Evenimentul a fost înscris în Cartea Recordurilor cu titlul de “cel mai grandios spectacol de lumină și sunet proiectat pe o clădire”.Show-ul a fost proiectat pe clădirea Burj Khalifa din Dubai (o suprafață de cca. 109.252 mp), recordul anterior din această categorie fiind stabilit în Hong Kong (2013), când un spectacol similar a fost proiectat pe clădirea ICC cu o suprafață totală de 46.641.52 mp.

În Dubai, Light Up 2018 a fost vizionat de aproximativ un milion de oameni. În total, conform estimărilor brute, o difuzare online a acestei performanțe grandioase a atras 2,5 miliarde de spectatori din întreaga lume.

Locuitorii au marcat prin acest eveniment de sunet și lumină 100 de ani de la nașterea Sheikh Zayed bin Sultan Al Nahyan.

Dacă ți-a plăcut acest articol, nu uita să dai Like paginii noastre de Facebook si să-l Distribui mai departe!

Facebook Comments
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+