Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :
Acasa / ȘTIRI / Felicitări! Alex Dima, a salvat cu un singur material, 20.000 de hectare de pădure!

Felicitări! Alex Dima, a salvat cu un singur material, 20.000 de hectare de pădure!

/
/
/

De mai bine de 10 ani de zile, jurnalistul de investigatie Alex Dima incearca, alaturi de colegii sai de la”Romania, te iubesc!”, sa schimbe mentalitati si comportamente prin ceea ce face.

Alex recunoaste ca munca de jurnalist nu este usoara, ca are partile ei mai putin bune – ”lipsesc foarte mult de acasa, petrec putin timp cu familia si mananc aiurea pe teren”, doar ca, la sfarsitul zilei, toate aceste sacrificii merita pentru ca, din cand in cand, apar rezultate concrete.”Daca vreti, poate fi contabilizat ceea ce am realizat pana acum. Am salvat, cu un singur material, 20.000 de hectare de padure, am schimbat legea Sigurantei Nationale, construim un spital la Marie Curie, am ajutat la infiintarea taberei Magic Camp si suntem aici, mergem mai departe”.

Dupa ani in care a scos la lumina partea mai putin frumoasa a tarii sale, jurnalistul Alex Dima inca poate spune, cu sinceritate, ”Romania, te iubesc!”.

”Da, pentru toate peisajele faine pe care le avem in tara asta. Pentru delta, pentru munti, pentru vai, pentru paduri, pentru oamenii faini din tara asta, care fac lucruri si imping Romania inainte”.

Alaturi de colegii sai, Paula Herlo, Cristian Leonte,

Paul Angelescu, Rares Nastase si Cosmin Savu, Alex Dima semneaza cartea intitulata ”Romania, te iubesc” (aparuta la editura Humanitas), inspirata de cele mai bune reportaje si anchete video ale lor.”Noi spunem ca, in fiecare material, ne lasam o bucata din viata, o bucata din sufletul nostru. Si acum, este si in varianta print”.Reporterul emisiunii „România, te iubesc” își exercită meseria de jurnalist în paralel cu cea de tată și își crește singur fetița, după ce soția lui a fost răpusă de cancer. Puțini sunt cei care știu că jurnalistul este absolvent al Facultății de Teologie și a predat ore de religie timp de un an.

A renunțat la teologie de dragul jurnalismului, dar a rămas același om spiritual și continuă să respecte tradițiile religioase. Își face semnul crucii de fiecare dată când se așază la masă, la fel și fiica lui, Sara, pe care a educat-o în același mediu.

Dacă ți-a plăcut acest articol, nu uita să dai Like paginii noastre de Facebook si să-l Distribui mai departe!

Facebook Comments
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+