Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :
Acasa / SPORT / Halep a ajuns pe mâna unui incompetent: Simona şi-a angajat un manager de comunicare care nu ştie să comunice

Halep a ajuns pe mâna unui incompetent: Simona şi-a angajat un manager de comunicare care nu ştie să comunice

/
/
/

Aşa cum se întâmplă de multe ori în România, oamenii care ar trebui să fie un liant între sportivi şi presă fac orice altceva decât ce scrie în fişa postului.

Simona Halep a fost timp de 16 săptămâni pe primul loc mondial, iar atunci când eşti cel mai bun în domeniul tău de activitate, normal ar fi să te înconjori de oameni care se ridică la nivelul tău. Din păcate, acest lucru nu e valabil pentru toţi cei care fac parte din staff-ul jucătoarei, care a disputat trei finale de Grand Slam, până la 26 de ani.

Dacă antrenorul australian al Simonei, Darren Cahill, e un profesionist desăvârşit, iar rezultatele muncii sale se văd – sub îndrumarea sa, Simona a ajuns pe locul 1 mondial şi a disputat două finale de Grand Slam – în schimb, românul angajat de Halep pe segmentul de comunicare e din alt film.„Gazeta Sporturilor“ a publicat în ediţia de miercuri un detaliu care arată diferenţa care există între Halep şi alte jucătoare, care se folosesc de reţelele de socializare pentru a-şi promova imaginea. Imagine care, ulterior, e exploatată în momentul în care negociezi un contract de publicitate.

Potrivit sursei citate, pe durata Australian Open, contul de Facebook al Simonei Halep n-a fost actualizat deloc! Asta în timp ce alte jucătoare au postat imagini pe bandă, prin intermediul oamenilor care sunt angajaţi de ele pentru comunicare. În staff-ul Simonei Halep, acest rol e ocupat de Cosmin Hodor de la începutul anului. „Adevărul“ a încercat să ia legătura cu el pentru a afla de ce contul de Facebook al Simonei n-a mai fost actualizat de pe 14 ianuarie. Prin intermediul unui subaltern, Cătălina Negură, Cosmin Hodor a cerut să-i fie trimis un e-mail la care, ulterior, n-a răspuns!

În schimb, la câteva ore după ce a fost trimis e-mailul de la „Adevărul“, brusc, a apărut o nouă postare pe pagina Simonei de Facebook!

„Mulţumesc Melbourne pentru două săptămâni minunate. Sunt acasă, în refacere, alături de noul meu prieten (n.r. în imagine, Halep e alături de trofeul pentru locul 2). Mulţumesc tuturor pentru susţinere, voi reveni cât mai curând posibil“, a fost mesajul postat.

Prea ocupat, să aibă timp de Halep

E-mailul către Cosmin Hodor a fost trimis pe adresa acestuia, la ora 14.09. Timp de cinci ore, acesta n-a dat niciun semn de viaţă. Apoi, la ora 19.01, subalternul său, Cătălina, a revenit cu un SMS, iar de aici a continuat un schimb de mesaje, care a durat peste o oră şi pe care îl puteţi citi pe pagina redactiei Adevarul. Click aici!

Sursa: Adevarul

Dacă ți-a plăcut acest articol, nu uita să dai Like paginii noastre de Facebook si să-l Distribui mai departe!

Facebook Comments
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+