Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :
Acasa / HOROSCOP / Horoscopul iadului: misterul zodiilor intunecate

Horoscopul iadului: misterul zodiilor intunecate

/
/
/

Utilizand niste informatii de pe site-ul FBI, am adaptat si completat cateva tendinte si caracteristici pe care site-ul le oferea. Respectivele afirmatii faceau referire inclusiv la criminalii in serie.

Astfel, dintre semnele de foc se spunea ca Sagetatorul are numarul cel mai mare de infractori greu de prins, ca Berbecul conduce ca numar de infractori ce au desavarsit atacuri armate, dar ca cea mai periculoasa zodie este a Leului.

Dintre semnele de aer, Balantele sunt campioane la antecedente penale, Gemenii sunt cei mai implicati in fraude si escrocherii, in timp ce Varsatorii omoara pentru a-si lua revansa.

Din semnele de pamant, Taurii sunt cei mai pasionali si gelosi, prin urmare periculosii acestui element de pamant, Fecioarele sunt cele mai inarmate in atacuri, iar Capricornii sunt implicati in crima organizata.

Dintre semnele de apa, Pestii si Scorpionii se irita cel mai usor, in schimb Racii sunt cei mai violenti. FBI-ul face si un clasament, pornind de la cei mai periculosi criminali: Racii, Taurii,Sagetatorii, Berbecii, Capricornii, Fecioarele, Balantele, Pestii, Scorpionii, Leii, Varsatorii si ultimii sunt Gemenii.Berbecii rai – sunt cunoscuti pentru determinarea lor incapatanata si lipsa de auto-control. Ei sunt lideri naturali, iar carisma lor poate trage pe cei slabi de ingeri. Berbecii cauta de obicei concurenta si conflict, iar sentimentul copleșitor de invincibilitate este atât punctul lor cel mai puternic cat si cel vulnerabil, care ii poate conduce la pierderea finala.

Taurii rai – la ei lăcomia materială și egoismul este semn. De asemenea, obsesia legata de lux si opulenta ii poate determina sa faca rau pentru a-si asigura o viata ultra-confortabila. Sunt adesea implicati in actiuni de spalare de bani. O tendință spre gelozie extremă face ca acest semn sa ii subjuge pe aceia pe care ii iubesc.

Gemenii rai – sunt in primul rand duplicitari, au două fețe. Crezând in ei înșiși si de obicei inteligenti, vin cu schemele cele mai elaborate pentru a-si învinge dușmanii . Cu toate acestea, ticăloșii din Gemeni sunt de obicei împiedicati sa isi puna planul in aplicare pentru ca, la cat de superficiali si guralivi sunt,e imposibil sa nu le scape o vorba inainte iar altii sa il denunte.

Racii rai – ies in evidnta atunci când devin maniacal obsedati de o insultă banal sau neintenționată. Profund sensibili sunt in imposibilitatea de a da doar din umeri la cea mai mică fapta., Ei se retrag din reflex in cetatea lor și elaboreaza planuri distrugatoare. De asemenea,acest semn este pasionat de bani, asa ca au toate atuurile sa goleasca visterii. Atunci când rezervele de aur din lume dispar în mod misterios, nici ei nu mai sunt de gasit.

Leii rai – sunt de departe cele mai fermecatoare dintre semne. Sunt afectuosi si demonstrativi in fata prietenilor și a celor dragi, până în momentul în care se simt eliminati. Ei apreciaza gesturile marete,și au un fler deosebit pentru stiluri strălucitoare de propagandă, pentru scene colorate, pentru invazii flamboaiante și lovituri de stat militare. De obicei nativii sunt semeti chiar si cand se afla la stalpul infamiei, unde ajung de obicei din lupta pentru faima.

Fecioarele rele – ingrijorător de obsedate de detalii minore, se pot pune in slujba formarii unui imperiu al relelor. Nativii, extrem de pretentiosi si preocupati de armonie si echilibru, sunt capabili sa distruga orașe întregi / guverne / populații, care creează discordie în lumea lor. Sunt insa obsedate de îngrijire si curatenie, si e greu de crezut sa faca fapte care sa lase urme. Sau e posibil sa fie angajati sa stearga mizeria lasata in urma de altii.

Balantele rele – acesta este semnul de dreptate și corectitudine, Raii nascuti sub acest semn nu prea se pot rupe de litera legii. În schimb, pot instala guverne marionetă ori se pot folosi în umbra de structuri legale legitime pentru aprofundarea planurilor rauvoitoare. Balantele rele sunt sensibile la percepția publică și pot cumpăra organizațiile mass-media pentru a-si promova imaginea.

Scorpionii rai – se spune ca ei sunt în mod natural răi, dar daca ne referim la cei super-rai, putem afirma ca este dificil pentru ei să ramana cu capul pe umeri in situatii de criza. Posibil paranoici și posedând o imaginație bogata, ei sunt adesea prea distrasi de atacuri imaginare pentru a putea trece cu adevarat la ele. Dintre toate semnele totusi, pot complota la cea mai elaborata forma de răzbunare si sunt foarte sadici.Sagetatorii rai – au tendința mai curand sa porneasca faptele rele decat au grijă să le finalizeze. Pentru a le duce la capat, ei ar trebui sa se concentreze pe o singură direcție clară. Sagetatorii au insa un fler deosebit pentru conceperea de noi modalități originale pentru a-si tortura dușmanii. Ei ataca de obicei atunci cand le e pusa viata in pericol.

Capricornii rai – sunt lipsiti de umor și profund nemulțumiți de incapacitatea de a iubi sau a fi iubit de alții. Gandurile lor sunt la elaborarea de strategii pentru a domina lumea. Determinarea lor neobosita, precum și perseverența,ii pot conduce adesea spre a câștiga puterea râvnita. Odata ajunsi in varf insa, pot conduce tiranic, ca niste nebuni.

Varsatorii rai – afinitatea lor pentru tot ce inseamna prietenie și comunitatea, face ca acest semn sa fie pe o pozitie slaba in acest clasament. Dar daca sunt pusi in astfel de situatii, ei ajung acolo în mod neintenționat. Asta nu inseamna ca nu reușesc să distruga si sa faca ravagii considerabile in încercările lor de a-i uni pe altii și de a gasi armonia universala. Incapacitatea lor de a experimenta și de a intelege emoțiile umane ar putea face ca interacțiunea cu cei din Varsator sa fie in mod special foarte periculoasă.

Pestii rai – sunt cei mai sensibili la subtilitățile de interacțiune umană, și, prin urmare, capabili de formele cele mai sadice ale răului. Dorința de a înțelege și de a ajuta omenirea este imensa, dar daca lumea ii dezamageste, devin coplesiti de frustrare și dezgust exact față de aceia pe care altadata au încercat să-i ajute.

Dacă ți-a plăcut acest articol, dă-ne un like la pagina de Facebook si un share!

Facebook Comments
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+