Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :
Acasa / CURIOZITĂȚI / Keanu Reeves: “Sunt optimist în privința viitorului, pentru că omenirea prezintă semne de ieșire din matrice”

Keanu Reeves: “Sunt optimist în privința viitorului, pentru că omenirea prezintă semne de ieșire din matrice”

/
/
/

Renumitul actor Keanu Reeves susține că în prezent merge un război care va determina viitorul existenței umane și ce fel de lume le vom lăsa copiilor noștri. El spune că este „optimist liniștit“ în privința viitorului, pentru că „omenirea prezintă semne de ieșire din matrice”.

„Rasa umană a fost înrobită timp de mii de ani“, a spus Keanu Reeves în timpul filmărilor în deșertul Mojave, explicînd că „noi am fost ținuți într-o închisoare mentală de elitele din umbră și de societățile secrete, care au făcut tot posibilul să ne suprime și să nu ne lase să ajungem la potențialul nostru”.

Starul din „Matrix” afirmă că matricea lumii reale începe să scârțîie. „Omenirea demonstrează semne de eliberare de matrice. Trăim în vremuri uimitoare.”

Keanu a adăugat: „Da, desigur, mulți oameni sunt încă interesați numai în faptul de a ține pasul cu Kardashian, dar o parte semnificativă a populației deja s-a trezit. Cel mai important lucru este că acum există un război între maeștrii noștri superiori și cei care vor să ne elibereze.”Ce este o matrice

Keanu Reeves spune că matricea este un univers holografic conceput pentru noi de către cei care vor să ne controleze. Omenirea este suprimată și controlată în acest mod de milenii. Credem că acest lucru este realist, dar în realitate este doar un film reprodus în conștiința colectivă, care ca și când reprezintă realitatea.

Keanu Reeves nu este singur crezând că omenirea a trăit în matrice de milenii. Astfel, unii dintre cei mai bogați și mai influenți oameni din lume sunt convinși că trăim într-o simulare pe calculator. Cel puțin doi miliardari din Silicon Valley investesc bani în efortul de a elibera oamenii de simulare, în care, în opinia lor, trăim.

Elon Musk consideră că șansele ca noi să nu trăim în simularea pe calculator a stilului matricei sunt de “miliarde la unu”.

„O mulțime de oameni din Silicon Valley au devenit obsedați de ipoteza de simulare, de argumentul că cele experimentate de noi ca realitate sunt, de fapt, fabricate de calculator“, scrie jurnalistul de la „The New Yorker“ Tad Friend. „Doi dintre miliardari au mers atât de departe, încât au atras, în secret, oameni de știință să lucreze la modul de a ne scoate din simulare.”

Dar Keanu Reeves crede că cei din Silicon Valley greșesc în privința părăsirii matricei. El are câteva cuvinte pentru acești miliardari.

„Ascundeți-vă portofelele, acest lucru nu are nimic de-a face cu banii sau computerele. Trebuie să se producă o schimbare spirituală, nu o spargere.”Potrivit lui Keanu, această schimbare spirituală deja are loc. Oamenii au obosit de războaie inutile, de conducere totalitară și control autoritar. Ei se trezesc și îi interesează ceea ce contează cu adevărat în viață.

„Cred ca oamenii au fost într-adevăr speriați că lumea poate înceta să mai existe. Se părea că lucrurile au scăpat de sub control. Am pierdut toată speranța că vom putea scăpa de forțele întunecate.

Dar pur și simplu deschideți ochii pentru un minut și vedeți ce se întîmplă. Este uimitor. Oameni ca Trump ridică vălul deasupra plasei uimitoare a manipulărilor interconectate.

Îl puteți iubi sau urî, dar el permite omenirii să se trezească dintr-un vis și să vadă că același număr de persoane, aceleași societăți secrete, Noua Ordine Mondială controlează activ viața noastră și suprimă abilitățile noastre adevărate.

Dar oamenii, încet, se trezesc. Este timpul să ne redobândim puterea nelimitată și să deschidem ușile închisorii mentale pe care am fost încurajați să o creăm pentru noi înșine. Nu este ușor să faci asta, dar e timpul să mergem în lumina libertății.”

Dacă ți-a plăcut acest articol, nu uita să dai Like paginii noastre de Facebook si să-l Distribui mai departe!

Facebook Comments
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+