Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :
Acasa / ȘTIRI / Loialitate fară margini pe calea ferată. O poveste emoționantă desprinsă parcă dintr-un film

Loialitate fară margini pe calea ferată. O poveste emoționantă desprinsă parcă dintr-un film

/
/
/

O poveste foarte emoționantă s-a petrecut in Rusia. În urma unui apel telefonic, autoritățile ruse erau anunțate de către un mecanic de locomotivă că într-o localitate din apropiere de Moscova se află un animal ranit de ceva vreme fix pe calea ferată. 

La sosire, sa dovedit că este vorba de o cățea care a fost accidentată cel mai probabil de tren și care nu putea să se mai miște.Eforturile imediate de a scoate animalul de pe calea ferată au fost în zadar deoarece acest câine (camarad) din imagini devenea agresiv la fiecare încercare.La un moment dat un tren a început să se apropie cu viteză și toată lumea prezentă a devenit panicată. Auzind semnalul trenului, câinele care o păzea s-a dus la cățea și s-a așezat lângă ea ca și cum ar fi pentru ultima dată. Ambele animale și-au coborât capul, le-au apăsat pe pământ și trenul a trecut. Așa a făcut timp de 2 zile la rând. Gândiți-vă! A încălzit-o timp de două zile, astfel încât ea nu a înghețat și și-a pus în pericol viața de fiecare dată! Autoritățile au rămas impresionate și spun ca a fost vorba de instinct, dragoste, prietenie și devotament.

În final animalele au fost salvate și duse la adapost iar autoritătile le caută acum stăpani.

Dacă ți-a plăcut acest articol, nu uita să dai Like paginii noastre de Facebook si să-l Distribui mai departe!

Facebook Comments
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+