Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :
Acasa / EXTERNE / Ne așteaptă o surpriză de proporții uriașe! Euronews pregătește un material devastator despre afacerile negre ale lui Dragnea

Ne așteaptă o surpriză de proporții uriașe! Euronews pregătește un material devastator despre afacerile negre ale lui Dragnea

Distribuie!

Jurnalistul Hans Von Der Brelie de la Euronews anunta ca lucreaza la un reportaj despre „apele murdare ale coruptiei” din Romania. Jurnalistul a filmat zilele acestea si protestele din Bucuresti.

Hans Von Der Brelie a postat o fotografie pe Facebook in care apare intr-o barca, spunand ca se afla pe Dunare. „Investigam apele murdare ale coruptiei din Romania. Filmarea de azi a fost pe Dunare, la o mica insula aflata in legatura cu aranjamente dubioase ale unor politicieni de top. Ce se afla in spatele afacerii Belina?”, scrie jurnalistul pe Facebook.Materialul va fi difuzat pe Euronews in luna februarie.

Jurnalistul a fost prezent, sambata, in mai multe puncte din Capitala. Pe parcursul zilei el a difuzat mai multe reportaje din Bucuresti, in care a vorbit despre lupta romanilor cu o putere abuziva si corupta.

Dacă ți-a plăcut acest articol, nu uita să dai Like paginii noastre de Facebook si să-l Distribui mai departe!

Facebook Comments

Distribuie!
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+