Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :
Acasa / AUTOEDUCARE / Osho: “Fiecare zodie, cu învățătura ei!” Să vedem ce spune despre a ta!

Osho: “Fiecare zodie, cu învățătura ei!” Să vedem ce spune despre a ta!

Distribuie!

Osho a fost un lider spiritual, recunoscut în lumea întreagă pentru învățăturile sale și pentru viziunea sa supra vieții. La un moment dat a vorbit despre semnele zodiacale si despre învățătura fiecărei zodii în parte. Să luam aminte:

Berbecul

Este în regulă să porți, din când în când, câte o discuție cu tine, însă nu fi prea închis în tine. Oamenilor le va fi destul de greu să comunice cu tine, în momentele în care trasezi o barieră în jurul tău.

Dă frâu liber sentimentelor și ridică barierele din jurul tău.

Taurul

În cazul tău, lecția pe care trebuie să o înveți este aceea că, mai întâi, trebuie să pierzi, pentru a câștiga, la final. Ești o fire complexă și ai uitat de mult ce înseamnă simplitatea, iar bătăile inimii tale îți fac întregul corp să vibreze de dorință spirituală.Gemenii

Ești mult prea visător și uneori vei avea de pierdut. „Viața se repetă fără înțeles. Dacă nu devii tu înțelept, se va repeta la nesfârșit, ca o roată” este lecția pe care Osho îți recomandă să o înveți.

Racul

Viața va insista să îți dea aceeași lecție, până când o vei învăța, iar Osho spune așa „atunci când iubești o persoană, toate temerile dispar. Iar când îți este teamă, toată dragostea dispare.”

Te vei vindeca de orice suferință și vei trece peste orice problemă, doar atunci când vei fi conștient de ceea ce ai greșit și nu vei mai repeta greșeala.

Leul

„În liniștea ta, când nu sunt cuvinte, când nu există limbaj, când nimeni nu este prezent, intri în contact cu existența” este sfatul Osho pentru tine.

Știu că ești genul de om perseverent, însă uneori trebuie să îți vezi propriile limite și să nu uiți că nimic dus la extremă nu este bun pentru tine.

Fecioara

Noi reprezentăm lumea, iar viața ți-a fost dăruită pentru a creea. Doar bucurându-te de viață poți învinge ciclul nașterii și al morții.

„Te vei apropia tot mai mult de perfecțiune, dar nu vei fi niciodată perfect. Perfecțiunea nu este calea către existență. Dezvoltarea este” – sunt cuvintele pe care Osho nu vrea să le uiți niciodată.

Balanța

„Dacă îți este greu să iei o decizie, alege răul cel mai mic dintre cele două”. În astfel de situații devii unul, pacea, fericirea, binecuvântarea te înconjoară, și înmuguresc în interiorul tău. Fă ca aceste momente să apară, în viața ta, în fiecare zi!Scorpionul

„Iubește-te pe tine și vei putea să îi iubești și pe alții” spune Osho pentru tine. Știu că îți place să muncești, să fii fruntaș și să lupți continuu pentru tot ce ți-ai propus în viață, însă nu uita să te ibești, altfel nu îi vei putea iubi nici pe cei din jur.

Săgetătorul

„Adevărata spiritualitate este cea mai mare rebeliune. Este riscantă, este aventuroasă, este periculoasă” – sunt cuvintele potrivite pentru tine, venite din partea lui Osho. Tu îți porți rana, lângă ego și asta face ca, uneori, să suferi și mai mult decât este cazul.

Capricornul

„Adevărul nu este ceva din afara care așteaptă să fie descoperit, ci este ceva înăuntru care trebuie să fie înțeles”. Osho

De ce nu te descoperi, de ce nu vrei să te cunoști? Până când nu vei face asta, viața ta va fi un haos total!

Vărsătorul

„Cum găsești fericirea? Renunță la ambiții. Ambițiile sunt bariera”, îți spune Osho.

Bineînțeles, Osho se referă la ambițiile prostești, cele care nu te lasă să vezi realitatea și te împiedică să îți atingi idealurile.

Peștii

„Dacă nu ești capabil să stai singur, relațiile tale sunt false. Sunt doar un truc să eviți singurătatea, nimic altceva” este sfatul pe care Osho l-a pregătit pentru tine.

Nu spune niciodată „te iubesc!”, dacă nu o simți și nu sta alături de cineva, doar pentru că este un moft de-al tău. Karma se va răzbuna!

Facebook Comments

Distribuie!
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+