Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :
Acasa / AUTOEDUCARE / Scrisoarea uimitoare a unui director de scoala i-a pus pe ganduri pe parintii din intreaga lume!

Scrisoarea uimitoare a unui director de scoala i-a pus pe ganduri pe parintii din intreaga lume!

Distribuie!

Directorul unei scoli din Singapore a scris recent o scrisoare adresata parintilor copiilor care invata la scoala condusa de el care i-a emotionat pe parintii din intreaga lume. Scrisoarea a circulat pe internet, mesajul ei ajungand la mult mai multi parinti decat isi propusese respectivul director de scoala.

In interiorul scrisorii, directorul de scoala subliniaza niste adevaruri ce tin de atitudinea parintilor din ziua de azi fata de copii, pe de o parte, si de nevoile reale ale copiilor, pe de alta parte. Iata mai jos scrisoarea care a rascolit inimile a milioane de parinti de pe glob dar si sistemul acestora de valori:

“Dragi parinti,

Scoala va incepe in curand. Stiu ca toti aveti emotii in legatura cu copiii vostri, intrucat cu totii va doriti ca acestia sa se descurce cat mai bine.Dar va rog sa va amintiti ca printre elevii care vor da examenele exista un artist care nu are nevoie sa inteleaga matematica.

Exista un antreprenor caruia nu ii pasa de istorie sau de literatura engleza.

Exista un muzician ale carui note la chimie nu vor conta in viitor.

Exista un sportiv ale carui abilitati fizice sunt mult mai importante decat fizica…

In cazul in care copilul vostru va obtine numai note excelente, e grozav. Dar in cazul in care fiica sau fiul vostru nu va obtine numai note de top, va rog sa nu le distrugeti increderea in sine si demnitatea.

Spuneti-le ca este in regula. E doar un examen. Sunt facuti pentru lucruri mult mai mari in viata.

Spuneti-le indiferent de cat de mari sau de mici vor fi notele ca ii iubiti si ca nu ii veti judeca pentru ele.

Va rog, faceti asta, si cand o veti face, priviti-va copiii cucerind lumea. Un examen sau o nota mica nu le va curma visurile si nici talentele.

Si va rog, nu cred ca medicii si inginerii sunt singurii oameni fericiti din lume.

Calde salutari,

Directorul”.

Daca ti-a placut acest articol, nu uita sa dai Like paginii noastre de Facebook si sa-l Distribui mai departe!

Facebook Comments

Distribuie!
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+