Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :
Acasa / AUTOEDUCARE / Specialiștii in neurologie recomandă insistent să vizitați cat mai frecvent plaja!

Specialiștii in neurologie recomandă insistent să vizitați cat mai frecvent plaja!

Distribuie!

Știm cu toții că timpul petrecut în aer liber este bun pentru noi atât fizic cât și psihic, dar beneficiile petrecerii timpului în mod specific pe plajă sunt aparte și tocmai ne-au fost dezvăluite.

Sentimentul incredibil de pace şi calm pe care îl experimentaţi la plajă este acum denumit „spaţiu albastru“. Aşa au numit oamenii de ştiinţă efectul pe care îl are asupra creierului combinaţia de mirosuri liniştitoare şi sunetele apei.

„Spaţiul albastru“ este suficient pentru a vă face să vă simţiţi liniştit într-un mod hypnotic, scrie mysticalraven.com În general, acest „spaţiu albastru“ influenţează organismul în patru moduri diferite:

Mersul pe plajă reduce stresul

Apa este leacul naturii pentru cei care au probleme cu stresul. Fie că înotaţi sau pur si simplu mergeţi cu picioarele prin apa, veti avea un sentiment de relaxare.Plaja stimulează creativitatea

Eşti în pană de idei? Ei bine, oamenii de ştiinţă cred că soluţia la această problemă este statul la plajă. A fi în „spaţiul albastru“ vă permite să vă clarificaţi gândurile şi să abordaţi problemele sau proiectele într-un mod mai creativ. La fel ca şi meditaţia, plaja declanşează un sentiment de calm care vă permite să reflectaţi asupra a ceea ce trebuie să vă concentraţi.

Mersul la plajă poate reduce depresia

Sunetul hipnotic al valurilor, în combinaţie cu vederea şi mirosurile plajei, vă pot pune într-un spaţiu meditativ. La rândul său, vă puteţi goli mintea şi puteţi reflecta asupra vieţii într-un spaţiu sigur, departe de haosul vieţii de zi cu zi.

Petrecerea timpului pe plajă vă poate schimba perspectiva asupra vieţii

Natura, în general, a fost întotdeauna un factor important al unei vieţi fericite. Plaja face bine sufletului.Aşa că achiziţionaţi o cremă cu SPF şi împachetaţi un picnic, pentru că este timpul să mergeţi la plajă.

Dacă ți-a plăcut acest articol, nu uita să dai Like paginii noastre de Facebook si să-l Distribui mai departe!

Facebook Comments

Distribuie!
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+