Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :
Acasa / ȘTIRI / Video! Atac terorist la Strasbourg. Filmare tulburătoare cu momentul atacului soldat cu 3 morți și 12 răniți.

Video! Atac terorist la Strasbourg. Filmare tulburătoare cu momentul atacului soldat cu 3 morți și 12 răniți.

/
/
/

Chérif Chekatt este numele principalului suspect în cazul atacului armat. Sute de polițiști au participat la operațiunea de căutare a acestuia în urma incidentului din Strasbourg din estul Franței.

O femeie aflată într-un balcon a surprins momente șocante din timpul atacului terorist din Strasbourg, în care au fost ucise trei persoane și au fost rănite alte 12.Filmulețul distribuit pe rețelele de socializare surprinde mai multe persoane fugind pe străzi și femei țipând speriate. La un moment dat, persoana care filmează îndreaptă telefonul spre o persoană întinsă pe asfalt și care pare a fi moartă sau rănită grav.

Suspectul, Chérif Chekatt, în vârstă de 29 de ani, născut în Strasbourg, este o persoană cunoscută de serviciile de securitate franceze drept o posibilă amenințare teroristă. Nu se cunosc motivele pentru care atacatorul ar fi recurs la acest gest.

Trei oameni au murit şi cel puţin 12 au fost răniţi, după ce un bărbat a început să tragă asupra lor. Atacatorul, în continuare liber.

Dacă ți-a plăcut acest articol, nu uita să dai Like paginii noastre de Facebook si să-l Distribui mai departe!

Facebook Comments
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+